14. maj, 2017

Det blir bara bättre och bättre ...

När Novellhotellet-gruppen bildades för drygt ett halvår sedan hade jag höga förväntningar. Först och främst beroende på min förmåga att dra till mig begåvade människor. Eftersom dessa människor nu samlats kring mig för ett gemensamt skrivprojekt så kunde jag ju inte annat än förvänta mig stordåd. Och ideérna flödade. Genom ett antal skype-möten skrev vi, peppade och stöttade varann till att skapa en fantastisk novellsamling med tema hotell. Något som varje hotell behöver. En chans att berätta godnattsagor för varje gäst. Nu är brödtexten färdig och det har lett till att ytterligare begåvningar har lockats till min närhet, nämligen konstnärer, översättare och mediafolk. Bokomslaget är perfekt och andra duktiga personer kommer att bli inblandade vad gäller översättning och tryckning. Vi har kommit långt. Så långt att vi tyckte det var dags att träffas live. Det blev ett möte på skånska landsbygden och gav mig en känsla av att mina höga förväntningar kanske till och med varit lågt ställda. Tillsammans har vi en glödande energi, outtömliga idéförråd och ett enormt nätverk av nyttiga kontakter. Det kan knappast bli bättre. Eller, så visar sig det att jag har fel igen, och det slutar högt över även dessa förväntningar. The sky is the limit!

Kommentarer

15.05.2017 09:27

Elisabeth Öhman

Mötet i helgen var ett riktigt lyft! Inspirerande att vi nu är ett steg närmare att hålla vår antologi i handen. Det här är en rolig resa!

16.05.2017 12:44

Ulrika

Ja, Elisabeth. Kul att skapa något av denna unika idé. Ännu roligare att vi gör det tillsammans.

14.05.2017 18:44

Anna

Så underbart det låter och så spännande! Kan bara gratulera till ett skarpt initiativ. Kram🤗

15.05.2017 05:20

Ulrika

Tack Anna!

14.05.2017 15:29

Jan-Eric

Det är enormt inspirerande att få ingå i denna gruppen och jag blir lika skrivsugen varenda gång vi har haft våra möten. Detta är bara början.

14.05.2017 15:49

Ulrika

Ja, visst är det en härlig känsla, Jan-Eric. Brillianta idéer av brillianta personer kan inte vara annat än inspirerande.