27. okt, 2020

Lite hetta i höstkylan?

Nu har jag fått hem lite värme! 35 underbara exemplar av Tabu. Vad passar väl bättre än lite hetta i höst- och vinterkylan? En samling späckad med sensuellt värmande noveller där trettio författare, bl.a. jag själv förstås 😉, har låtit fantasi och förbjudna drömmar få liv. Läs små godbitar i taget - och njut! Räcker längre än en adventskalender!

Du kan köpa den i min webbutik och få den hemskickad i hemlighet... eller om du bor i Uppsalatrakten kan du vänta på en inbjudan till signeringsevent och träffa likasinnade på Lustgården. 💋 

En perfekt julklapp oavsett - till dig själv eller till någon annan du tycker om.  

Kommentarer

28.10.2020 07:53

Anna

Ah! Är det detta du talade om på senaste skriv-spanet? Har du skrivit alla novellerna? Så fin och het framsida! 😘

30. aug, 2020

Nu kan du lyssna!

Ännu en dröm har just slagit in!

Nu finns min tredje bok, Mellan Silverbibelns rader, som ljudbok.

Det kan låta förvirrande när jag skriver "tredje" bok, och du endast hittar två i serien  - Femte Dagen och Mellan Silverbibelns rader. Men jag lyckades faktiskt skriva och ge ut en annan bok mellan dessa två. Själaryckaren. Dock har Själaryckaren inget med serien om Ylvettes äventyr att göra. Det är en helt annan typ av bok och har ännu inte blivit inläst och utgiven som ljudbok. Vi får se när/om det blir verklighet. 🙂

Finaste Anders på WhipMedia har hjälp mig att få ut Mellan Silverbibelns rader som ljudbok och uppläsare Amber Grimfalks vackra röst gör texten rättvisa. Hoppas att du vill lägga upp den i din bokhylla och lyssna.

Mitt under denna lansering håller jag på att redigera ett helt annat manus, som ser ut att bli en serie om tre böcker. Ett äventyr bland mytologiska varelser i forntida Irland. Jag bara älskar att befinna mig där!

Så du kan förstå att jag känner mig lite förvirrad när Mellan Silverbibelns rader, den (för mig) "gamla" texten, kommer ut i nytt format och jag måste ställa tillbaka hjärnan till den världen varvat med forntida Irland. Inte underligt att vi författare blir lite knäppa ibland. 🤪

Men trots lite förvirring är livet som författare härligt och det är underbart att jag får dela med mig av mina fantasivärldar!

😘 

20. aug, 2020

Dammbygget fortskrider ...

Två dagar i rad har jag spettat upp sten, slitit upp rötter och grävt jord. Trots att jag redan hade en skaplig grop för mitt sommarprojekt behövdes det justeras en del, samt grävas för strömkabel. I kväll hade jag så ont i armarna att jag knappt orkade lyfta dricksglaset när vi åt middag. Det kallar jag styrketräning. Nu ligger dammformen på plats och är så fin, men jobbet är långt ifrån klart.

Vissa hyresgäster hade tydligen bråttom med att flytta in, och för grodans skull får jag väl  samla nya krafter och färdigställa till helgen. Då skall det fyllas på med jord runt om, planteras och dekoreras med växter och sten. Det är det roligaste.😀

Ha det gott!

 

 

9. aug, 2020

Sommarens topphelg!

Efter denna helg är jag så glad att vi alla "svemestrar". Trots att det för min del var en vanlig helg mellan två jobbveckor har det känts som en lång semester. 

Med vår MC packad för lite oviss aktivitet men ändå ganska säkert bra väder, drog jag och mannen iväg norrut. Vi hade blivit bjudna till våra grannars sommarstuga utanför Hudiksvall. Stugan är idealiskt placerad med kort promenadavstånd till kuststranden åt ena hållet och en varm, skön skogstjärn åt andra hållet. Så snart vi kom fram började vi med ett dopp i sjön och lite SUP (stand up paddling). Sedan fortsatte helgen med den ena underbara upplevelsen efter den andra. Vi lade nät och fick upp fina fiskar, åt god grillad mat, tog båten till en egen sandstrand av tropiska mått och njöt av en musikkväll från båten. Självklart njöt vi av både morgon- och kvällsdopp i sjön varje dag. 

På söndagen tog vi åter på mc-kläderna och fick lov att slita oss från sommarparadiset. Då vi kom hem var det nästan lika fint hemma och vi fortsatte lyx-helgen med att bli bjudna på middag hemma hos ett par andra grannar. Kan man få ha det så här bra?

Hoppas att du också haft en helg som inte ville ta slut ... och att nästa helg blir lika bra!

Life is great!🙂

2. aug, 2020

Min första trädgårdsvisning!

Jag har nu stigit in i trädgårdsamatörernas magiska värld. Idag hade jag ett möte med ett par entusiaster utanför Uppsala som har över 2500 olika träd planterade på sin tomt! För att inte tala om buskar, blommor och markväxter. Jag hade faktiskt ingen aning om att det finns en botanisk trädgård i Vendel, men det gör det uppenbarligen. Det går inte att förneka att jag inspirerades.

Väl hemma med mina inköp står jag dock handfallen. Var hade jag tänkt plantera allt? Hur ska jag få det lika fint? Här finns ju ingen plan eller eftertanke. Olika "rum" i trädgården låter enkelt när någon annan redan har det så hos sig. Jag har nog vad man skulle kunna kalla "öppen planlösning" i min trädgård.

Nåja, maken fastnade för en spännande kork-alm, och den har i alla fall fått en plats. Och jag kommer inte att ge upp med de andra växterna. Med en hel del misstag och några lyckade planteringar, kommer jag nog till slut att få en spännande trädgård att njuta av. 😉