4. feb, 2019

4februari2019

Vi tog farväl av Wanaka och checkade ut från det trevliga vandrarhemmet vi bott på i fyra nätter. Jag kommer att sakna second handbutikerna. På förmiddagen tog vi bussen till Arrowtown. Vi släpptes av efter en timme, vid en korsning tre kilometer från centrum med full packning. Dock hann vi inte bli svettiga förrän en trevlig man i pick-up stannade till och plockade upp oss. Vi slängde upp väskorna på flaket och han körde oss till vårt B&B. Letade till och med fram det på GPS åt oss. Ann tog emot oss hemma hos sig. Hon är en riktigt superhost på airb&b och det märktes. Rent och fint och otroligt bekvämt i ett elegant hus. Det första vi fick göra var att tvätta våra kläder. Sååå skönt! 

Vi tog en promenad ner till Arrowtown centrum. Arrowtown är en gammal guldgrävarbygd och centrum består av en liten gata som mest liknar High Chaparall. Det kändes lite som att förflyttas bakåt i tiden. Vi passade på att späda på den känslan med en porträttfotografering iförda viktorianska kläder. Efter att vi köpt ett par fina fotografier gick vi in på "the fork and the tap" och åt en riktigt god hamburgare. Stället har tydligen live irländsk musik varje onsdagkväll, så vi planerar ett återbesök. Sedan besökte vi en karamellbutik och köpte hemlagad fudge.

😙

Fötterna och låren ömmade lite när vi till slut kom tillbaka till vårt boende. Nöjda är vi ändå att vi beslutat vad vi skall göra de närmaste dagarna.