7. jun, 2017

Det kommer att bli verklighet!

Manus till "Femte dagen" är inskickat till förlag och samtidigt till en oberoende redaktör. Nu satsar jag allt. Om de större förlagen inte kommer att se potentialen i boken, så har i alla fall Marwa förlag redan gjort det. Det blir utgivning på ett eller annat sätt och jag längtar efter att få hålla boken i min hand. Vill dela med mig av spänning och äventyr! 

Snart är du välkommen att ta del av ett rafflande mysterium som spänner sig över tre liv och tre epoker:

Efter att ha återfått medvetandet efter en olycka upptäcker Ylvette att hon lever tre liv i tre olika tider. Människorna omkring henne har ingen aning, trots att en del av dem förekommer i alla tre liv. Snart upptäcker hon att olyckorna inte var några olyckor och att alla hennes liv är i fara. Vem vill ha död på henne och varför?

Hon inser snart att allt har att göra med ett undangömt dokument. Den okända sista delen i Galileo Galileos bok som förde honom inför inkvisitionen 1633. Allt tyder på att dokumentet finns i Sverige. Men det är inte bara Ylvette som letar efter det. Kan hon använda liven till att lämna ledtrådar eller varna sig själv, innan det är för sent?

 

Kommentarer

29.06.2017 16:30

Matti och Kicki

Det låter som en spännande bok! Om det finns möjlighet, så lägger jag en beställning på 10 böcker.
Har du funderat på en uppföljare?

30.06.2017 09:22

Ulrika

Tack så mycket, Matti och Kicki! Jag hör av mig så snart boken är tryckt. Uppföljaren har jag bara hunnit fundera lite på än så länge. Kanske längre fram. Nu hägrar andra skrivprojekt.

08.06.2017 04:42

Gudrun Hedenskog

Spännande, ser fram emot att läsa👍

08.06.2017 05:28

Ulrika

Jag hoppas och tror att du kommer att gilla den, Gudrun.