30. aug, 2016

Förföljd av tur och trevliga människor

Tacksam och nöjd över en helg som sakteliga börjar landa i mig. Naturligtvis svek inte min talang den här gången heller. Min fantastiska förmåga att dra till mig begåvade och trevliga människor var på topp.  Mitt i skogen i Dalarna. När jag åkte dit slog mig tanken att det var långt ut i skogen. Hur kan man ha en fungerande verksamhet med övernattning, café och restaurang där? Mia och jag samåkte och trots att det var långt ut i skogen hittade vi rätt - nästan med en gång. Vad väntade oss när vi kom fram? En sprakande brasa och bulldoft. Och förmånen att prata en stund med Anna-Lena som driver verksamheten - en helt magisk kvinna som helt enkelt hör hemma på denna vackra gård. Sedan kom alla de begåvade och trevliga. En efter en droppade de in, och till slut var 12 glada och förväntansfulla kvinnor samlade på loftet till Korså Herrgård. Vi var där hela helgen och det var nog fler än jag som undrade hur verksamheten kunde bära sig. Det visade sig att jag haft fel i mina tankar om att ingen skulle hitta till denna plats. Under lunchbuffén var det fullsatt. Var kom all människor ifrån? Ja, jag tror att magiska platser inte behöver mycket mer än just magi för att vi människor skall flockas dit. Och Anna-Lenas gård är fylld med magi. Här blir det omöjliga möjligt.

Kommentarer

02.09.2016 21:09

Anna Helgesson

Tack för din medverkan på bruket. Från och med nu kommer jag alltid att koppla ihop irländsk magi med dig, varma och starka kvinna.

04.09.2016 20:55

Ulrika

Tack fina Anna. Och du kommer alltid vara en morgonbadande, härlig barnboksförfattare för mig!

02.09.2016 21:06

Karin Backström

Som en av de "trevliga och begåvade" runt dig i Korså är jag glad att det lossnade för dig och du kom igång med din blogg. Det var häftigt när du och jag bröt upp först av alla från middagen för att

04.09.2016 23:25

Karin

Det fina flödet fortsatte idag. Tyvärr blev det något fel och inget av det jag skrev på loftet förra helgen blev kvar. Nu börjar jag om med redigeringen. 💚

04.09.2016 20:56

Ulrika

Ja, Karin, det var fantastiska dagar vi hade på loftet. En gemenskapskänsla ttrots att vi alla var inne i våra egna världar.

01.09.2016 14:07

Hemsidesskaparen

Nu ar jag kommit på hur man skriver kommentarer på bloggen - inte helt självklart. Det blir till att lägga till instruktioner i rubriken.